fbpx

100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ОТ НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ ИЛИ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

100 % ГАРАНЦИЯ

Ние сме уверени, че ще сте  доволни от обученията и ще получите нови знания и умения.
Ако по някаква причина, не сте удовлетворени - ние ще ви върнем парите!

Ще получите обратно сумата, за която сте закупили обучението.

За целта след като получите и се запознаете с първата и втората части и прецените, че обучението по някаква причина не ви удовлетворява заявете това писмено по имейла, като направите искане за връщане на парите.

100% удовлетвореност или ще ви върнем парите!

КАК РАБОТИ

Всяко обучението   се състои от 5 части, които ще получавате регулярно по една на седмица в ПДФ  формат. Има опция да получите целия курс наведнъж. Всяка част съдържа теория,  практически занимания и инструкции за самостоятелна работа. Желателно е да пристъпите към заниманията  само, ако сте се запознали с предишната част и сте изпълнили практическите задачи. Препоръчително е след завършването на курса да продължите заниманията поне още няколко месеца, за да затвърдите новите умения.

Обратната връзка/контактът с водещия тренинга/ се осъществява по имейла.

Курсът е насочен към личностно развитие, и не предвижда проверка на знанията.

След завършване на обучението, ако желаете можете да получите сертификат за участие, който не е включен в цената и се заплаща допълнително. Сертификатът не е документ за професионална квалификация, а удостоверява вашето участие в съответното обучение.

След като получите първите две части от обучението и прецените, че курсът няма да ви е полезен можете да се възползвате от гаранцията и да прекратите участието си, като цялата сума която сте заплатили, ще ви бъде върната. От гаранцията не можете да се възползвате, ако не сте направили искане след като сте получили втората част или сте заявили желание да получите целият курс наведнъж.

Тренинг ,,Ораторско майсторство и презентационни умения“

Едномесечен дистанционен тренинг

Курсът по ораторско майсторство е прекрасна възможност да се научите да говорите уверено. Да говорите, както с един човек, така и с цялата аудитория.
Разглеждаме и усвояваме техниките на убеждаване, развиваме гласът, повишаваме свързаността, лекотата на възприятието, мелодията и красотата на словото.

Изучаваме техниките и тайните на изказването: как да запомним подготвената реч? Как да направим така, че речта да се запомни от слушателите? Как да се научим да убеждаваме, да преубеждаваме, да заинтересоваме?

Целта е да се научим да говорим. Да говорим много, лесно и свързано. Тренингът ще Ви помогне да се научите да се справяте с вълнението, ще Ви подскаже къде да си държите ръцете, как да изберете тема и за какво да говорите. Как да подготвите кратка реч, как да я доведете до аудиторията и да получите от това много удоволствие.

Ораторско майсторство: Тренинг „Техника за работа с вокално-речевите характеристики на гласа“

Едномесечен дистанционен тренинг

Гласът е уникално средство за активно влияние на хората и мощен инструмент за създаване на реалноста. Слушайки гласа на човека, ние първо чуваме интонацията, характеристиките на гласа, и чак след това съзнанието ни възприема смисъла на казаното.

По-малко от 30% от информацията, която постъпва чрез речта, се възприема от това КАКВО е казал събеседникът и повече от 70% – от това КАК го е казал.

Днес важноста на комуникацията за успеха на личноста е огромна, човек трябва преди всичко да може да презентира себе си, т.е да умее да привлича вниманието и да повишава нивото на доверие към себа си. Затова и работата над ЗВУЧЕНЕТО НА ГЛАСА придобива все по-голямо значение.

Успешни в спора! Тренинг за аргументация и полемика

Едномесечен дистанционен тренинг

Умението да отстояваш своята гледна точка и способността да убеждаваш опонента в своята правота често е ключов момент на успеха. Ако оставим настрани емоциите и нечестните риторични методи, в основата на изкуството на преговарящият винаги е добре изградената линия на аргументация.

Това помагало отговаря на въпросите: как да убедим събеседника в своята правота и какви методи да използваме, как правилно да изградим защитата на своята теза, какво е манипулативни уловки и как да се предпазим от тях, какви са логическите грешки, в какво се състоят 20 „златни“ правила за ефективно убеждаване и много други.

„В спорът се ражда истината“. Ражда ли се? Или това са просто красиви думи? Най-често спорът ражда агресия, а спорещите остават всеки със своето мнение. В това е лесно да се убедиш от телевизионно токшоу. 

Тренинг „Основи на актьорското майсторство,техника на речта и изкуството на комуникацията“

Едномесечен дистанционен тренинг

Да стане първокласен актьор в живота може всеки. И не е задължително да е завършил театрално училище.

Програмата Ви дава възможността да преминете дистанционно ускорен курс по актьорско майсторство, техника на речта и изкуството на комуникацията.

Задачата на курса не е да превърне човека в професионален актьор(актьорите учат години), а основно да се научи да бъде освободен, духовит и искрен в различни ситуации.

Хората се заблуждават, когато смятат, че актьорските навици са необходими само на професионалистите актьори, чиято задача е да играят пред публика. Всъщност актьорските навици са просто незаменими в живота на всеки човек. Често възникват ситуации когато ни се струва, че няма изход. 

Тренинг ,,Актьорско майсторство. Театрално-психологическа работилница“

Едномесечен дистанционен тренинг

Курсът е полезен за мениджъри, студенти, търговски представители и всеки който иска да научи как да се ,,разбира“ с хората!

Заниманията по Актьорско майсторство за възрастни ще Ви помогнат да:

  • Разкривате и подчертавате значимостта на всяка личност;
  • Научите да поставяте себе си на мястото на другият човек, за да можете по-лесно да го разберете;
  • Живеете сред хората и да получавате удоволствие от общуването си с тях;
  • Премахнете бариерите, които ви пречат да контактувате с хората;
  • Накарате другият човек да изпълни желанието ви;

И всичко това със средствата на театралното изкуство!

Редица професии изискват от човек умения да управлява емоциите си и адекватно да определя изразителните движения на хората около него.

Тренинг ,,Актьорско майсторство.Курс за напреднали“

Едномесечен дистанционен тренинг

СЦЕНИЧНО ВНИМАНИЕ
ПЪРВИ ЕТАП. Развиване на произволното сценично внимание в реална плоскост.
Обекти — точки на внимание на всичките пет сетива.

Упражнения (за слухово внимание)
Упражнение (за тактилно внимание)
Кръгове на внимание
Кръгове на внимание извън нас
Кръгове на внимание, когато ние сме в центъра на кръга
Развиване устойчивостта на вниманието
Публична самота

ВЗЕМЕТЕ ВАШИЯ ПОЗИТИВЕН ТРЕНИНГ

Хубавите мисли привличат доброто.

TOP