Лектори

Бойко Проданов

Бизнес консултант

Бойко вярва, че ако се помага на хората, няма да се налага да се продава.

На база на своя опит в областта на недвижимите имоти, кол центровете, застрахователните продукти и много други, има възможност да Ви помогне да сключите не просто добра сделка, а най-добрата. Или казано по друг начин да сте сред един от топ 10 на търговците, които да са “ухажвани” от най-големите компании на пазара.

За последните 17 години е работил и консултира бизнеси от различни сектори и успява в работата си с тях да им помогне да забравят: Как няма да стане и се фокусират върху това да развият силните си страни.

Като  Мениджър Продажби и Бизнес Треньор, екипите, които ръководи, а в последствие консултира, успяват да спечелят над 1 000 000 паунда оборот повече сравнено с минали години от допълнителни продажби.

В момента консултира бизнеси и е един от собствениците и представител за България на бизнес модел, който е успешен повече от 30 години  в над 85 държави и над 18 000 различни компании.

За 13 години опит като Мениджър Човешки ресурси преди това има над 2000 интервюта и над 5000 обучени търговци и мениджъри.
Екипите и компаниите, в които работи и/или консултира се конкурират с бизнеси, финансирани от Google, Amazon и Facebook.
Най-голямата му мечта е да създаде новия Sales Factor в България и да докаже, че клиентите имат нужда от най-вече от отношение и сами ще искат да купят, без да им се продава!