Лектори

Даниел Груйкин

Програмен директор бизнес събития, IMG

Даниел е маркетолог по образование и специалист в организацията на бизнес събития по призвание. В последните 6 години организира събития, като преминава от студентските организации, през доброволчество, до организирането на едни от най-големите събития на регионално ниво. Преминаването през всички стъпки спомага за неспирното му желание да се учи и развива.

Запален футболен фен и фен на спорта обича да прекарва време на игрището и в залата, където се чувства у дома си. В свободното си време обича разходките в планината или в града в компанията на любим подкаст или аудиокнига, от където черпи нови идеи и информация.

Наслаждава се на домашния уют с книга в ръка и домашно приготвена храна, като обича да експериментира в кухнята с различни рецепти.

С организирането на над 200 събития и обучения вярва, че предаването на знание и създаването на контакти са ключа съм израстване на всеки един специалист и на обществото като цялост. За него организирането на събития са мечтана професия и избор на професионално развитие.